Planet Hollywood LA Lasagna

Lag Planet Hollywoods signaturrett hjemme. Etter oppskrift fra PHs egen head chef Andy Bell.

Enten du er spesielt glad i lasagne eller ikke, bør du absolutt prøve denne varianten. Det er ikke uten grunn at Planet Hollywood har skapt den til en av sine signaturretter. Har du ikke frityrkoker, så friterer du i en vanlig gryte. Pass på temperaturen. Gode matopplevelser er til for å deles. Deler du denne, får dere straks noe å prate om også. Ikke la deg skremme av at det tar litt tid. Retten er satt sammen av enkle oppskrifter, og tar ikke lenger tid enn å lage annen lasagne fra bunnen av. Piece de resistance er naturligvis avslutnignen med friterte lasagneruller. Du kan naturligvis lage den på vanlig måte også, men hvor er utfordringen i det?

Først må du følge oppskriftene for å lage:
Pastaplater (dobbel porsjon)
Ostefyll

Bolognese
Kremet hvitløkssaus (til topping)
Marinarasaus (til servering)

Skriv ut

Planet Hollywood LA Lasagna

Ingredienser

  • 10 lasagneplater 18 cm x 22 cm se egen oppskrift
  • 6-8 dl tempurarøre
  • 320 g Panko brødsmuler
  • Eggeblanding 1 egg og 0,6 dl vann
  • LA ostefyll se egen oppskrift
  • Bolognese Se egen oppskrift
  • 3 dl Marinara tomatsaus med basilikum oppvarmet
  • Kremet saus med bakt hvitløk se egen oppskrift
  • Fersk basilikum

Fremgangsmåte

  • Legg de ferske pastaplatene utover benken og ha på 1/10 av bolognesen.
  • La det være igjen 5-6 cm på toppen. Spre deretter 1/10 av ostefyllet over på samme måte.
  • Pensle eggeblandingen på toppen og rull pastaplatene godt sammen.
  • Gjenta dette med de andre platene, og avkjøl i kjøleskap.
  • Dypp rullene i tempura og så i Panko brødsmuler til dee er helt dekket. Gjenta på andre siden til alle rullene er dekket med tempura og Panko.
  • Dypp hver ende i tempura og brødsmuler på nytt for å forsegle dem.
  • Fritér i varm olje på 160°C i ca 8 minutter.
  • Ta rullene forsiktig ut av oljen og la renne av seg.
  • Skjær av endene og del rullen i to. Del deretter i to med 45° vinkel.
  • Ha 0,6 dl vam marinara saus i en skål og sett fire lasagneruller oppi dette.
  • Ha til slutt på varm kremet saus med bakt hvitløk og pynt med litt finhakket fersk basilikum.
  • Servér.