«

»

feb 16 2014

Rødløkskompott

FavoriteLoadingLegg til favorittoppskrift

Vanskelig å velge mellom rødvinssaus eller annen peppersaus? Gå for rødløkskompott og peppersaus for å få begge opplevelsene!

Rødløkskompott
 
Oppskrift av:
Ingredienser:
  • 2 ss Smør
  • 3-4 rødløk
  • Litt kanel
  • 2 ss brunt sukker
  • 0,6 dl Balsamicoeddik
  • 0,5 dl rødvin
  • Rødvin
Fremgangsmåte:
  1. Skjær løken i tynne skiver.
  2. La den surre i smør til den blir myk, men ikke skifter farge.
  3. Ha i sukkeret, la det smelte og glasere løken.
  4. Dryss litt kanel over løken og tilsett rødvin og balsamico.
  5. La koke til væsken har fordampet.

 

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/rodlokskompott/