«

»

feb 05 2014

Jordskokkpuré

FavoriteLoadingLegg til favorittoppskrift

Jordskokkpuré passer til det meste, men kan bli litt kraftig til lyst kjøtt som svin og kylling. Husk at den smaker mer enn blomkålpuré og beregn mindre til hver gjest.

 

Jordskokkpuré
 
Oppskrift av:
Ingredienser:
  • 100 g jordskokk
  • 1 dl innkokt fløte
  • 1 ss kaldt smør
  • Salt og pepper
Fremgangsmåte:
  1. Kok opp fløte og kok til det tykner.
  2. Kok deretter jordskokker møre i lettsaltet vann og sil av vannet.
  3. Bland med innkokt fløte og kjør til en glatt puré med stavmikser eller blender.
  4. Ha i smør og smak til med salt og pepper.

 

Svinefilet med grønnpeppersaus, jordskokkpure og stekte rosenkålblader

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/jordskokkpure/