«

»

mar 29 2014

Fondantpoteter

FavoriteLoadingLegg til favorittoppskrift

Laget av bakepoteter, men med langt mer smak og dybde. Fondantpotet hever gourmetmiddagen din enda et lite hakk.

 

Fondantpoteter
 
Oppskrift av:
Ingredienser:
  • Bakepoteter
  • Timian
  • Rosmarin
  • Hvitløk
  • Kyllingkraft
  • Smør
  • Salt og pepper
Fremgangsmåte:
  1. Kutt eller ring ut potetene etter ønsket form, sørg for at alle er like store.
  2. Stek de gylne i en panne sammen med timian, rosmarin, hvitløk, salt og pepper.
  3. Legg i ett lag i en ildfast form og hell over varm kyllingkraft til det dekker halveis opp på potetskivene.
  4. Braisér dem ferdig i ovnen på 160°C i ca. 40 minutter.
  5. Sett ned ovnen til ca 70° og hold dem varme frem til servering.

fondantpotetiberico carre morkelsaus fondantpotetfondantpotetfondantpotet og svinefiletfondantpotet2

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/fondantpoteter/