«

»

jan 26 2014

Dry Rub til laks

FavoriteLoadingLegg til favorittoppskrift

Enten du serverer laksen rå eller griller den før servering, gir denne krydderblandingen deg god smak på laksekjøttet. La fisken ligge kjølig med rubben i minst tre timer for best resultat. Servér gjerne laksen som sashimi med appelsinmajones og kålsalat.

 

Dry Rub til laks
 
Prepping
Tilberedning
Total tid
 
Oppskrift av:
Ingredienser:
  • 1 ss Brunt Sukker
  • 1 ts salt
  • 1 ts spisskummin
  • 1 ts malt svartpepper
  • ½ ts malt kanel
  • ½ ts malt muskatnøtt
Fremgangsmåte:
  1. Bland alle ingrediensene gjerne med stavmikser/blender.
  2. Gni laksen raust inn med krydderblandingen på den ene siden.
  3. Sett laksen på en tallerken i kjøleskapet i noen timer.

 

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/dry-rub-til-laks/