«

»

feb 05 2014

Brimisild

FavoriteLoadingLegg til favorittoppskrift

Når du først ha laget deg sursild, er det moroa begynner. Tilsett cognac, Solørakevitt eller Brimidram med utvalgte krydder.

 

Brimisild
 
Oppskrift av:
Ingredienser:
  • 2 glass sursild (egen oppskrift)
  • 4 stk sjalottløk
  • 8 stk einebær
  • 1 dl Brimidram
  • ½ ts pepper, hel sort
  • ½ ts timian
  • 1 ts dill
Fremgangsmåte:
  1. Skjær sjalottløk i skiver og knus einebær grovt i en morter.
  2. Bland einebær, Brimidram (husk å helle i litt ekstra for kokken), pepper, timian og dill.
  3. Legg sild og sjalottløk lagvis i et glass.
  4. Hell over laken og sett på lokk.
  5. Silden bør trekke et døgn i kjøleskap før den spises.
  6. Silden er holdbar i kjøleskapet i ca. 2 uker.

 

 

 

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/brimisild/