«

»

aug 22 2015

Trøffelbearnaise

FavoriteLoadingLegg til favorittoppskrift

Bearnaise er kjent som en særdeles vanskelig saus å lage, men med en kraftig stavmikser eller blender, går det som en lek.


Trøffelbearnaise
 
Prepping
Tilberedning
Total tid
 
Oppskrift av:
Porsjoner: 4
Ingredienser:
  • 1,5 ss bearnaiseessens
  • 6 eggeplommer
  • 500 g smeltet smør
  • 1 ss hakket frisk kjørvel
  • 1 ss hakket frisk kruspersille
  • 2 ss hakket frisk estragon
  • Trøffelolje
  • Salt og pepper
  • ½ ts xantangummi (valgfritt)
Fremgangsmåte:
  1. Start med å blande essensen og eggeplommer i en blender eller med stavmikser.
  2. Ha i smeltet smør i en tynn stråle og pass på at det blandes godt inn.
  3. Når alt smøret er mikset inn, blandes urtene, trøffelolje og salt og pepper.
Valgfritt:
  1. Dersom du blander inn xantangummi vil bearnaisen holde seg lenger.

pommes2

trøffelbearnaise

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/troffelbearnaise/