«

okt 13 2017

Sjokoladebrød

FavoriteLoadingLegg til favorittoppskrift

Det nærmer seg jul. Her er en oppskrift på mammas gode gamle sjokoladebrød.

sjokoladebrod

Sjokoladebrød
 
Prepping
Tilberedning
Total tid
 
Oppskrift av:
Ingredienser:
  • 200 g smør
  • 1 egg
  • 2,5 dl sukker
  • 2 ss kakao
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 ts bakepulver
  • 5 dl hvetemel
  • Vispet eggehvite til pensling
  • Perlesukker
Fremgangsmåte:
  1. Arbeid alt sammen på bakebordet til en smidig deig. Kna og elt alt.
  2. Sett deigen kaldt en stund.
  3. Rull deigen ut i fingertykke strimler.
  4. Legg lengder ut på en smurt plate.
  5. Pensle med eggehvite og strø perlesukker over.
  6. Stekes i oven på 225 ºC i ca 9,5 minutter.
  7. Skjær kakene i ca. fem cm. lange biter straks de er tatt ut av ovnen.

20171012_183110 20171012_183129 20171012_183249 20171012_183444 20171012_183048 20171012_183055 20171012_183102

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/sjokoladebrod/