Kategoriarkiv: Sjømat

aug 30 2019

Krabberøre

kremmerhus

Frisk og god krabberøre til kanapeer. Server den gjerne i små kremmerhus og topp med pisket creme fraiche som en liten softis. Krabberøre   Skriv ut Prepping 15 minutter Tilberedning Total tid 15 minutter   Oppskrift av: RudfossMat™ Porsjoner: ca. 60 kanapeer Ingredienser: 235 g hvitt krabbekjøtt (to skall) Saft av ½ sitron 2 ss …

Les mer »

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/krabberore/

jun 02 2014

Gratinerte krepsehaler med mousselinesaus

gratinerte krepsehaler

Krepsehaler i karrisaus. Inspirert av den fantastisk gode forretten og oppskriften vi fikk på Color Fantasy.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/gratinerte-krepsehaler/

mar 23 2014

Timianmarinert kongekrabbe

timianmarinert kongekrabbe

Sjømatkanapeer med en deilig blanding av timianmarinert kongekrabbe og en frisk eple- og fennikkelyoughurt.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/timianmarinert-kongekrabbe/

feb 12 2014

Gravlaks

gravlaks på flatbrød

Å grave din egen laks eller ørret er enkelt og veldig godt. Server gjerne som kanapé enten med eggerøre eller sennepssaus.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/gravlaks/

jan 26 2014

Laksesashimi med kålsalat og appelsinmajones

laks rub majones salat

En knallgod forrett med sprø kålsalat og syrlig appelsinmajones.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/laksesashimi/

jan 26 2014

Appelsinmajones

appelsinmajones

Syrlig, friskt og oppleves ikke fullt så tungt som vanlig majones. Men ta ikke feil. Dette er ekte majones.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/appelsinmajones/

jan 26 2014

Dry Rub til laks

dry rub

Krydderblanding som er spesielt god på laks. Gni laksen inn og la smaken trekke inn før servering.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/dry-rub-til-laks/