«

»

apr 28 2014

Røkelakstartar

FavoriteLoadingLegg til favorittoppskrift

Denne kanapéen er inspirert av Hans og Tor i Flying Culinary Cirkus. De hadde sin versjon av dette da de serverte i 30-årsdagen min. Toppet med rogn, er det en god blanding av rømme, rødløk, laks og gressløk. Enkelt, men utrolig godt. Oppskriften under gir ca 40-50 kanapéer.

Tips:
Vil du gjøre det til en forret? Ha litt mer fisk, og større biter og servér med garnityr.

 

Røkelakstartar
 
Prepping
Tilberedning
Total tid
 
Oppskrift av:
Ingredienser:
  • 100 g røkelaks
  • 100 g rødløk
  • 2 ss Seterrømme
  • ca. 1 ss fersk gressløk
  • Rogn
  • Noen dråper sitron
  • Salt og pepper
Fremgangsmåte:
  1. Finhakk gressløken, rødløken og fisken.
  2. Bland fisk, rødløk, gressløk og seterrømme i en bolle.
  3. Tilsett noen dråper sitron for syre.
  4. Avslutt med litt salt og pepper.
  5. Kan med fordel stå en stund i kjøleskap så smakene får satt seg.
  6. Anrett på crostini og topp med rogn.

 

tartaringrediensertartartartarkanapérøkelakstartar og ørretrognrøkelakstartar

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/rokelakstartar/