«

»

aug 22 2015

Portvinsnøtter

FavoriteLoadingLegg til favorittoppskrift

Du bør ikke undervurdere kvaliteten på råvarene dine, eller det å blande enkle smaker og teksturer for å gi en helhetlig opplevelse på retten din. Disse portvinsnøttene passer like godt på gourmethamburgere som til biffmiddag.

Portvinsnøtter
 
Oppskrift av:
Ingredienser:
  • 2 dl portvin eller rødvin
  • 0,5 dl eddik
  • 4 dl nøtter (valnøtter/hasselnøtter/pistasj)
  • 2 ss rosiner/sukat
  • 1 ss gressløk
Fremgangsmåte:
  1. Ta skallet av nøttene.
  2. Rist nøttene i ovnen på 140℃ i 15-20 minutter.
  3. Ta en håndfull nøtter og rull dem i hånden mens de er varme for å få av det brune skallet.
  4. Kok vin og eddik til sirup.
  5. Ta av varmen og bland inn hakkede nøtter og gressløk for farge.
Servér på hamburger eller til stekt kjøtt.

 

portvinsnøtter

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/portvinsnotter/