«

»

mar 10 2015

Pepperrotkrem

FavoriteLoadingLegg til favorittoppskrift

Denne pepperrotkremen gir et lite kick, men overdøver ikke den milde smaken i laksen- En god kontrast til syrligheten i laksetartar.

Husk at pepperotsmaken kommer tydeligere frem når denne får stå å hvile, så ikke overdriv tilsmakingen. Smak heller på nytt etter en liten stund og reguler da.

 

Pepperrotkrem
 
Oppskrift av:
Ingredienser:
  • 2 dl kremfløte
  • ½ dl crème fraîche
  • ½ ts dijonsennep
  • 1 ss revet pepperrot
  • 3 ss ferskpresset sitronjuice
  • salt og hvit pepper
Fremgangsmåte:
  1. Pisk fløte, crème fraiche og sennep stivt.
  2. Tilsett sitronjuice og ferskrevet pepperrot.
  3. Smak til med salt og pepper.
  4. La pepperrotkremen stå noen timer så smakene setter seg.

 

Pepperrotkrem

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/pepperrotkrem/