Kategoriarkiv: Pålegg

feb 05 2014

Ovnsbakt leverpostei

Leverpostei

Fersk hjemmelaget og nystekt leverpostei. Akkurat slik den skal være.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/ovnsbakt-leverpostei/

feb 05 2014

Sylte

Sylte

Det er få ting som er så jul som sylte. Lag din egen og julestemningen er garantert i boks.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/sylte/

feb 05 2014

Sursild

cognacsild

Grunnoppskrift for sursild. Tilsett konjakk eller annet snadder og lag din egen vri.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/sursild/

feb 05 2014

Brimisild

Brimisild

Hjemmelaget sursild som tar deg rett ut i villmarken. Brimidram, sjalottløk og einebær i skjønn harmoni med grinete fisk.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/brimisild/

jan 26 2014

Welsh Rarebit

welsh rarebit

Lyst på en sandwich eller et ostesmørbrød? Prøv denne gloriffiserte versjonen, kjent forvørig som Welsh Rarebit.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/welsh-rarebit/