«

aug 30 2019

Krabberøre

FavoriteLoadingLegg til favorittoppskrift

Frisk og god krabberøre til kanapeer. Server den gjerne i små kremmerhus og topp med pisket creme fraiche som en liten softis.

Krabberøre
 
Prepping
Tilberedning
Total tid
 
Oppskrift av:
Porsjoner: ca. 60 kanapeer
Ingredienser:
  • 235 g hvitt krabbekjøtt (to skall)
  • Saft av ½ sitron
  • 2 ss Majones
  • 2 ss Creme Fraiche
  • 2 slicer sitronskall
  • ½ medium sjalottløk
  • 1 fedd hvitløk
  • 3 ts estragon
  • 1 ts cayennepepper
Topping
  • Creme fraiche til topping
  • Salt og hvit pepper
Fremgangsmåte:
  1. Skjær to remser skall av sitronen, finhakk disse.
  2. Finhakk hvitløk og sjalottløk.
  3. Bland to store spiseskjeer creme fraiche og det samme med majones godt sammen.
  4. Tilsett saften av en halv sitron og krabbekjøttet og bland godt.
  5. Bland deretter inn sjalottløken, hvitløken, estragon og cayenepepper.
Montering
  1. Pisk deretter creme fraiche med salt og pepper til topping.
  2. Fyll krabberøren kant-i-kant i små vaffelkjeks, eller annen tynn kjeks til kanapeer.
  3. Topp med den piskede creme fraichen.

 

 

krabberøre

krabberøre_1 kremmerhus

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/krabberore/