Kategoriarkiv: Sous Vide

nov 24 2014

New York Strip biff med rødvinssaus

New York Strip Streak

Saftig og mør biff med rødvinssaus. Bruk gjerne en god og tykk entrecôte til hver gjest.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/new-york-strip-biff-med-rodvinssaus/

mar 29 2014

Iberico Svinecarré

Skal du virkelig unne deg noe godt, prøv spansk Pata Begra, Iberico Bellotta, oppfostret kun på eikenøtter, urter og gress.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/iberico-svinecarre/

feb 13 2014

Kyllingrullade

kyllingrullade

Kyllingrullade er godt som tilbehør til suppe, eller som en liten rett i seg selv.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/kyllingrullade/

jan 28 2014

Lammecarré

Lammecarré

Perfekt tilberedt og saftig lammekjøtt som smeler på tungen. Lammecarré er renere kjøtt enn lår, og smaker himmelsk.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/lammecarre/

jan 28 2014

Andebryst sous vide i saltlake

andebryst

Saftig kjøtt med sprøtt skinn og mye smak. Andebryst er ulikt annet kjøtt, og smaker utrolig godt.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/andebryst/

jan 28 2014

Ribbe sous vide

Ribbe Sous Vide

Den ultimate ribba er den du har tilberedt i vakuum et døgn i vannbad. Ingen ting slår saftigheten og smaken som setter seg i ribba etter et døgn i sitt eget fett. Du kan langtidssteke og dille så mye du ønsker, men tid og et lukket rom der ikke en dråpe fuktighet kan forsvinne, trumfer …

Les mer »

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/ribbe-sous-vide/