Kategoriarkiv: Kjøtt

okt 27 2015

Medisterkaker

Medisterkaker

Lage medisterkakene til jul fra bunnen av. Med nellik og ingefær kommer julestemningen av seg selv i denne oppskriften.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/medisterkaker/

aug 22 2015

Hamburger

burger

Hjemmelagdfe hamburgere kan ikke sammenliknes med de du får i frossendisken. Du får saftige, møre og perfekte hamburgere hver gang, om du følger noen enkle råd og tips.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/hamburger/

jan 24 2015

Sirupsdampet pinnekjøtt

sirupsdampet pinnekjøtt1

Sødmen i sirupen balanserer det salte i pinnekjøttet, og gir deg en ny men likevel klassisk vri på det tradisjonsrike pinnekjøttet.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/sirupsdampet-pinnekjott/

nov 24 2014

New York Strip biff med rødvinssaus

New York Strip Streak

Saftig og mør biff med rødvinssaus. Bruk gjerne en god og tykk entrecôte til hver gjest.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/new-york-strip-biff-med-rodvinssaus/

aug 09 2014

Coladampede Svenske Revben

spareibs asian 2

Svenske revben eller norske spareribs? Uansett hva som er din favoritt, vil du like den enda bedre etter å ha grillet dine egne dampede grillbein.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/revben/

mai 11 2014

Ovnsstekt lammelår

ovnsstekt dielam 2

Glem alt du har lest om ovnssteking av lammelår. Dette er måten å gjøre det. Følg instruksjonene nøye, og opplev ditt livs saftigste lammelår med sprøtt skinn og mørt kjøtt.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/ovnsstekt-lammealar/

mai 05 2014

Planet Hollywood LA Lasagna

LA Lasagna 2

Lag Planet Hollywoods signaturrett hjemme. Etter oppskrift fra PHs egen head chef Andy Bell.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/la-lasagna/

mar 29 2014

Iberico Svinecarré

Skal du virkelig unne deg noe godt, prøv spansk Pata Begra, Iberico Bellotta, oppfostret kun på eikenøtter, urter og gress.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/iberico-svinecarre/

Eldre innlegg «