Kategoriarkiv: Kanapéer

jun 03 2014

Asiatisk Five Spice Glaze

varrull

Kun for medlemmer, Dette er Flying Culinary Circus’ helt egne Five Spice asian glaze. Perfekt til and!

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/tilbehor/fcc-five-spice-glaze/

apr 28 2014

Røkelakstartar

Frisk og god røkelakstartar. Kan brukes både i kanapéer eller til en forrett.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/rokelakstartar/

mar 23 2014

Timianmarinert kongekrabbe

timianmarinert kongekrabbe

Sjømatkanapeer med en deilig blanding av timianmarinert kongekrabbe og en frisk eple- og fennikkelyoughurt.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/timianmarinert-kongekrabbe/

feb 12 2014

Gravlaks

gravlaks på flatbrød

Å grave din egen laks eller ørret er enkelt og veldig godt. Server gjerne som kanapé enten med eggerøre eller sennepssaus.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/gravlaks/

feb 12 2014

Gravlakssaus

gravet laks med sennepssaus

Mild og god gravlakssaus, som også passer andre kalde fisk og skalldyrretter.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/gravlakssaus/

jan 28 2014

Crostini

Crostini

  Crostini er sprøstekte tynne baguetteskiver med olje og krydder. En god base for mange kanapéer. Serveringstips: Server med rømme,rødløk og kaviar. Eller hva med hjemmelaget pesto? For ikke å glemme eggerøre, einerøkt ørret og gressløk. Ingredienser: Baguette olje Hvitløk Oregano Fremgangsmåte: Skjær baguetten i tynne skiver. Pensle med olje Dryss over hvitløk og oregano …

Les mer »

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/crostini/

jan 28 2014

Eggerøre

eggerøre kanapeer

En løs og smakfull eggerøre du med fordel kan legge på Crostini og toppe med einerøkt ørret.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/eggerore/

jan 27 2014

Champagnesorbet

Østers i champagnesorbet

Champagnesorbet kan serveres som en forfriskende apéritif, eller under Østers.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/champagnesorbet/

Eldre innlegg «