Kategoriarkiv: Kanapéer

jun 03 2014

Asiatisk Five Spice Glaze

asian five spice varrull

Kun for medlemmer, Dette er Flying Culinary Circus’ helt egne Five Spice asian glaze. Perfekt til and!

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/tilbehor/fcc-five-spice-glaze/

apr 28 2014

Røkelakstartar

Frisk og god røkelakstartar. Kan brukes både i kanapéer eller til en forrett.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/rokelakstartar/

mar 23 2014

Timianmarinert kongekrabbe

timianmarinert kongekrabbe

Sjømatkanapeer med en deilig blanding av timianmarinert kongekrabbe og en frisk eple- og fennikkelyoughurt.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/timianmarinert-kongekrabbe/

feb 12 2014

Gravlaks

gravlaks på flatbrød

Å grave din egen laks eller ørret er enkelt og veldig godt. Server gjerne som kanapé enten med eggerøre eller sennepssaus.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/gravlaks/

feb 12 2014

Gravlakssaus

gravet laks med sennepssaus

Mild og god gravlakssaus, som også passer andre kalde fisk og skalldyrretter.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/gravlakssaus/

jan 28 2014

Crostini

Crostini

  Crostini er sprøstekte tynne baguetteskiver med olje og krydder. En god base for mange kanapéer. Serveringstips: Server med rømme,rødløk og kaviar. Eller hva med hjemmelaget pesto? For ikke å glemme eggerøre, einerøkt ørret og gressløk. Ingredienser: Baguette olje Hvitløk Oregano Fremgangsmåte: Skjær baguetten i tynne skiver. Pensle med olje Dryss over hvitløk og oregano …

Les mer »

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/crostini/

jan 28 2014

Eggerøre

eggerøre

En løs og smakfull eggerøre du med fordel kan legge på Crostini og toppe med einerøkt ørret.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/eggerore/

jan 27 2014

Champagnesorbet

Østers i champagnesorbet

Champagnesorbet kan serveres som en forfriskende apéritif, eller under Østers.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/champagnesorbet/

Eldre innlegg «