«

»

mar 29 2014

Iberico Svinecarré

FavoriteLoadingLegg til favorittoppskrift

En av de mest spennende svinerasene du kan spise, og også opphavet til verdens beste skinke Ibericoskinke. Den absolutt beste varianten av dette spanske svarte svinet er Iberico Bellotta. Gris som er fôret opp kun på eikenøtter, urter og gress. Fantastisk mat. Enkelt å tilberede, og usedvanlig godt å spise.

 

Iberico Svinecarré
 
Oppskrift av:
Ingredienser:
  • Carré av ibericosvin
  • Rosmarin
  • Hvitløk
  • Olivenolje
  • Smør
  • Salt og pepper
Fremgangsmåte:
  1. Legg en hel side carré i en vakuumpose med litt olivenolje, hvitløk, pepper og rosmarin. Vakumér posen og sousvider den i vannbad på 62°C i tre timer.
  2. Brun så svinet i en varm panne rett før servering med litt olje og smør. La kjøttet hvile i noen minutter før det skjæres i koteletter langs benet.

iberico 3ibericocarre

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/iberico-svinecarre/