«

»

jul 15 2014

Hovmestersmør

FavoriteLoadingLegg til favorittoppskrift

Har du lurt på hva de har i smøret når du er på restaurant? Hva slags krydder og urter som er benyttet, som gjør at det hele smaker så mye bedre? Svaret heter hovmestersmør. Det går fort å blande sammen, og gir en ekstra liten piff til maten du serverer. Hemmeligheten er blandingen av urter og syre (sitronsaft).

 

Hovmestersmør
 
Prepping
Tilberedning
Total tid
 
Oppskrift av:
Ingredienser:
  • 200 g smør
  • 1 ts tørket rosmarin
  • 1 ts tørket estragon
  • 1 ts persille
  • 2 ts revet sitronskall
  • 2 ss sitronsaft
  • pepper
Fremgangsmåte:
  1. Bland romtemperert smør med alle krydderne.
  2. Legg smøret i plastfolie og rull det sammen til en pølse.
  3. Sett i kjøleskap.
  4. Skjær skiver og bruk det på fisk, grønnsaker, biff, kylling eller mais, poteter, brød eller hva du måtte ønske.

 

hovmestersmør på maishovmestersmør

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/hovmestersmor/