«

»

mai 07 2015

Gulrot- & Ingefærsuppe

FavoriteLoadingLegg til favorittoppskrift

La deg for all del ikke skremme av navnet. Dette er ikke en grønsskakssuppe, men derimot en mild suppe som smaker godt av ingefær og krydder.

 

Gulrot- & Ingefærsuppe
 
Oppskrift av:
Porsjoner: 4-6
Ingredienser:
  • 600 g gulrøtter
  • 200 g pastinakk
  • 2 fedd hvitløk
  • 3 cm fersk ingefær
  • 2 ss rapsolje
  • 8 dl kyllingkraft
  • 3 dl helmelk
  • 1 lime
  • 1 ss smør
  • (Worchestersauce)
  • Salt, pepper og frisk koriander
Fremgangsmåte:
  1. Skrell og del gulrøtter og pastinakk i like store biter. Finhakk ingefær og hvitløk.
  2. Fres dette i litt olje før du tilsetter kyllingkraften. Kok gulrøttene møre, men ikke helt mos.
  3. Kjør dette i en blender til en glatt masse
  4. Rør inn kaldt smør
  5. Rør inn kyllingfond pod
  6. Ha suppen tilbake i kjelen og smak til med melk, lime, salt og pepper og evt worchestersauce.
  7. Finhakk koriander og server med brød til.

 

Gulrot- & Ingefærsuppe

 

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/gulrot-ingefaersuppe/