«

»

jun 02 2014

Gratinerte krepsehaler med mousselinesaus

FavoriteLoadingLegg til favorittoppskrift

De gratinerte krepsehalene er en god forrett. Med smak av karri, Dijonsennepp og pisket krem er denne varianten av Mousselinesaus noe som absolutt er verdt å prøve.

Serveringstips: Bytt gjerne ut krepsehaler med Scampi slik vi har gjort.

 

Gratinerte krepsehaler med mousselinesaus
 
Oppskrift av:
Ingredienser:
  • Mousselinesaus med karri(Se egen oppskrift)
  • Kokte krepsehaler
  • Revet ost
Fremgangsmåte:
  1. Legg krepsehalene på en talerken og ha saus over dem.
  2. Dekk med revet ost og gratiner dem øverst i ovnen på 250°C

gratinerte krepsehalergratinerte scampi

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/gratinerte-krepsehaler/