«

»

jun 18 2014

Fylt bakt potet

FavoriteLoadingLegg til favorittoppskrift

Bakt potet er en stor favoritt og slager. Men ikke overraskende har noen valgt å ta den ett hakk lenger. Her finner du en oppskrift på fylt bakt potet, som gir enda en dimensjon til retten din. Enkelt, raskt og mye bedre. Bruk gjerne oppskriften når du lager potetstappe også, for å heve den ytterligere tre hakk.

 

Fylt bakt potet
 
Oppskrift av:
Ingredienser:
  • 4 bakte poteter (se egen oppskrift)
  • 4 ss rømme
  • 4 ss smør
  • 2 ts salt
  • Nykvernet pepper
Fremgangsmåte:
  1. Kutt toppen av de bakte potetene.
  2. Hul ut potetene fra skallene og toppene og ha innholdet i en bolle.
  3. Tilsett smør, rømme, salt og pepper.
  4. Pisk alt godt sammen.
  5. Fyll de uthulede potetskallene med massen og server.
  6. Garnér gjerne med sprøstekte baconbiter.

 

fylt potet2fylt potet1overraskelsespotet

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/fylt-bakt-potet/