Kategoriarkiv: Forretter

Diverse forretter og kanapeer

mai 07 2015

Lobster Bisque (Kremet Hummersuppe)

Lobster Bisque

For å få tilgang til dette innholdet må du være logget inn.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/lobster-bisque/

mai 07 2015

Gulrot- & Ingefærsuppe

Gulrot- & Ingefærsuppe

En mild suppe med smak av ingefær, pastinakk og krydder. Langt fra noen grønnsakssuppe, og veldig god som forrett eller en liten middag.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/gulrot-ingefaersuppe/

mar 10 2015

Pepperrotkrem

Pepperrotkrem

Som en god kontrast til laks og med et lite kick, gir pepperrotkrem deg en fantastisk balanse til retter med rød fisk. Enten den er rå i tartar, ovnskbakt, stekt eller grillet.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/pepperrotkrem/

mar 10 2015

Agurknoisette

agurksalat

Tilfør syrlighet og friskhet til pølser, fisk, forretter eller kanapeer. Disse nøttestore agurknoisettene gir tekstur til retten.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/agurknoisette/

mar 08 2015

Laksetartar med pepperrotkrem, agurknoisette og rugbrødcrostini

Laksetartar med pepperrotkrem og agurksalat2

Hemmeligheten som løfter denne forretten er et lite hint av sennep, reddiker og rugbrødtoast.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/laksetartar-med-pepperrotkrem-agurknoisette-og-rugbrodcrostini/

jan 03 2015

Steinsoppconsommé med ravioli og nøtter

steinsoppconsomme og raioli

God smak av steinsopp og blåmuggost med knasende nøtter.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/steinsoppconsomme-med-ravioli-og-notter/

jun 02 2014

Gratinerte krepsehaler med mousselinesaus

gratinerte krepsehaler

Krepsehaler i karrisaus. Inspirert av den fantastisk gode forretten og oppskriften vi fikk på Color Fantasy.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/gratinerte-krepsehaler/

apr 28 2014

Røkelakstartar

Frisk og god røkelakstartar. Kan brukes både i kanapéer eller til en forrett.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/rokelakstartar/

Eldre innlegg «