Kategoriarkiv: Fisk

mar 10 2015

Pepperrotkrem

Pepperrotkrem

Som en god kontrast til laks og med et lite kick, gir pepperrotkrem deg en fantastisk balanse til retter med rød fisk. Enten den er rå i tartar, ovnskbakt, stekt eller grillet.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/pepperrotkrem/

mar 08 2015

Laksetartar med pepperrotkrem, agurknoisette og rugbrødcrostini

Laksetartar med pepperrotkrem og agurksalat2

Hemmeligheten som løfter denne forretten er et lite hint av sennep, reddiker og rugbrødtoast.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/laksetartar-med-pepperrotkrem-agurknoisette-og-rugbrodcrostini/

jan 26 2014

Laksesashimi med kålsalat og appelsinmajones

laks rub majones salat

En knallgod forrett med sprø kålsalat og syrlig appelsinmajones.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/laksesashimi/

jan 26 2014

Kålsalat

kålsalat

Kålsalat er et godt garnityr som gir tekstur til retten. Crispy, frisk og syrlig balanserer den retten den tilføres.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/kalsalat/

jan 26 2014

Dry Rub til laks

dry rub

Krydderblanding som er spesielt god på laks. Gni laksen inn og la smaken trekke inn før servering.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/dry-rub-til-laks/