«

»

jan 03 2015

Angelotti med blåmuggost

FavoriteLoadingLegg til favorittoppskrift

Lag pasta som beskrevet her.

 

Angelotti med blåmuggost
 
Oppskrift av:
Porsjoner: ca. 20 stk
Ingredienser:
  • 90 g hvetemel
  • 1 egg
  • Blåmuggost
  • 1 egg (til å lime pastaen)
Fremgangsmåte:
  1. Bland 1 egg og melet. (Behold gjerne litt av melet til senere)
  2. Kna deigen til den blir fast. Er den for løs, ha på mer mel. Men ikke for mye.
  3. Fortsett å kna til deigen blir myk, smidig og blank.
  4. Sett den i kjøleskap i minst 20 minutter.
  5. Kjør deigen gjennom pastamaskin.
  6. Legg gjerne deigen dobbelt underveis for å få bedre struktur på deigplatene.
  7. Legg en halv teskje blåmuggost med ca 5-6 cm mellom rom på pastaplatene.
  8. Pensle egg langs kantene og mellom osten.
  9. Brett den øverste delen over osten og klem lett for å fjerne luft.
  10. Brett deretter den nederste delen over denne igjen, og klem igjen mellom ostene.
  11. Skjær i biter mellom ostene, og klem godt igjen endene på angelottiene.
  12. Kok dem i fosskokende vann i 4-5 minutter.

 

ravioli

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/oppskrifter/angelotti-med-blamuggost/