Matopplevelser er til for å deles!

Andreas kokk Det er så mye glede man kan oppleve og dele med andre over en god kulinarisk opplevelse. Enten man lager maten selv, eller får den servert av Michelinstjernekokker og vinnere av Bocuse d'or.

De beste opplevelsene er når du ikke aner hva du får servert på forhånd, og kan glede deg og la deg overraske for hver rett som blir servert. Og få oppdage nye smaker og elementer ved ting du trodde du kjente og innbilte deg at du visste hva var. Dét er ekte matglede. Uansett om man mottar overraskelsen, eller kan gi den til andre.

Her vil du med ujevne mellomrom kunne finne noen av mine matopplevelser og kulinariske gleder.

feb 15 2014

En helaften på Statholdergaarden

bilde 3

14. februar 2014 kommer for all fremtid til å være en av de aller største kulinariske gleder og matopplevelser i mitt liv. Ikke siden Flying Culinary Circus serverte fortryllende retter på løpende bånd i mitt 30-årslag, har jeg opplevd noe liknende. Få ting har gjort så stort inntrykk som besøket på Statholdergaarden.

Faktisk så stort inntrykk, at jeg har utvidet nettsiden med en del for matopplevelser. For en ting er sikkert, en så stor matopplevelse og kulinarisk glede som et besøk på Bent Stiansens Michelinstjernerestaurant, kan man ikkke la være å dele.

Permalenke til denne artikkelen: http://www.rudfossmat.no/opplevelser/statholdergaarden/